levamedpcos.blogg.se

Nu även som gravidblogg!

Lillhjärtat! <3

Publicerad 2014-08-11 19:05:45 i Allmänt,

Egentligen var tanken att Lillhjärtat inte skulle ha särskilt mycket med den här bloggen att göra. Att hen skulle besparas från sin mammas digitala utsvängningar i cyberrymden.
 
Men nu är det så att jag saknar mitt barn helt otroligt mycket. Min lille pojke. Nästan så att jag inte vet var jag ska göra av känslorna. Lillhjärtat befinner sig med sin pappa (tillika min man) 16 mil härifrån. Jag får inte träffa dem förrän på onsdag eftermiddag. Är ju inte så himla jättelång tid kvar - mindre än 48 timmar - men det känns ändå som en evighet. Jag åkte ifrån dem för ett dygn sedan, och det känns som det var 100 år sedan.
 
Jag är i en ny stad, på ett nytt jobb med nya kollegor. Alla är verkligen supertrevliga och jag trivs kanonbra. Men jag är ju trots allt ensam. Väl under arbetstid går det ganska bra, då är jag upptagen med annat (eller ser åtminstone till att vara det), men nu när arbetsdagen är över sitter jag bara och saknar dem. Framför allt Lillhjärtat.
 
Känns extra jobbigt idag med tanke på att han är dålig i magen. Magen har strulat i en månads tid. Råden från BVC har inte hjälpt, så nu stundar utredning på VC. Jag misstänker mjölkproteinallergi. Tyvärr. Det är mycket som tyder på det, och har gjort under lång tid. Även om Lillhjärtat mår bra i övrigt - äter och dricker bra, växer bra, sover bra, är pigg och leker, har ingen feber - så gör det så ont i mammahjärtat när allt inte står rätt till. Det var en sån kamp och en sån längtan efter att få honom, och det absolut sista jag vill är att han ska må dåligt.
 
Min lilla skatt, mitt solsken, mitt allt, kärleken i mitt liv. Listan kan göras hur lång som helst. Men han är bara så fantastiskt jäkla underbar. Och kärt barn har som bekant många namn.
 
Jag älskar dig och saknar dig och längtar efter dig! Biter ihop tills på onsdag och då kör jag som en dåre hem till dig och pappa! Och då längtar vi till fredag tillsammans då vi äntligen får flytta in i vårt nya hus! Och då behöver inte mamma vara borta på det här viset längre! Puss på dig!
 
(Såhär på slutet kan jag inflika att jag började omgång 3 med ProgesterAll igår kväll, på dag 11. Mensen slutade igår, men idag har jag blodstrimmiga flytningar. Så jag är osäker på om det faktiskt är riktig mens jag haft eller om det bara är "uppehålls-blödning" pga ProgesterAll. Kanske är läge att köra med ÄL-tester denna gång, bara för att se om det blir nån ÄL? Eller så kanske det är kopparspiralen? Längtar efter att plocka ut den där snart, lär nog göra det tidigare än tänkt och så kör vi med gummi tills det är välkommet för simmarna att ta sig ända fram.)
 
Ha det gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela