levamedpcos.blogg.se

Nu även som gravidblogg!

Countdown

Publicerad 2014-07-31 20:06:42 i Allmänt,

Imorgon är det dags för mensen att dyka upp, enligt P Tracker. Känner mig lite kluven inför om det faktiskt kommer bli så. Ena stunden känner jag mig rätt övertygad, och i nästa stund tror jag att det kommer dröja. Och i så fall kommer inte mensen pga ÄL utan pga uppehållet från ProgesterAll. Jag påbörjade uppehållet idag eftersom jag började smörja mig med standarddosen för 14 dagar sedan.
 
I tisdags hade jag kraftig mensvärk en stund på eftermiddagen, och på natten mot onsdag hade jag sån kraftig mensvärk att det nära nog liknade förvärkarna jag hade när jag var gravid. De senaste dagarna har jag även haft fransiga nagelband vilket jag minns att jag fick innan mens när jag var i sena tonåren (enda gången då jag haft hyfsat regelbunden mens, ca 35-40 dagar). Idag har jag mått illa, haft huvudvärk, varit stel i nacken och känner mig allmänt sur. Helt klart ett humör som jag inte kan styra eller göra något åt, det liksom bara är där.
 
Ganska dålig tajming eftersom vi är mitt uppe i flyttpackning härhemma (flyttar på söndag), min bror är på besök, det är rörigt och mycket att göra, och Lillhjärtat har ont pga nya tänder som växer fram. Så jag försöker säga så lite som möjligt för att inte förolämpa någon, typ.
Dessutom ska jag börja på mitt nya jobb på onsdag nästa vecka (hjälp?!!!) och oroar mig lite för hur jag kommer må då, mitt i "ProgesterAll-svackan". Bara att bita ihop så gott det går, förhoppningsvis är jag så upptagen med annat att jag inte hinner registrera hur jag mår. Eller så kanske jag mår kanon, vem vet. Ingen idé att skrämma upp mig själv inför det i förväg.
 
Nu ska jag ha en liten lugn stund i soffan innan jag tar tag i packandet igen. En aldrig sinande källa av grejer, känns det som, hehe.
 
Godkväll!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela