levamedpcos.blogg.se

Nu även som gravidblogg!

JAG ÄR GRAVID?!?!?! <3

Publicerad 2014-11-29 09:42:00 i Allmänt,

 
 
 
Jag kan inte tro att det är sant?! <3 Igår fick jag detta underbara besked, på tre olika tester!
Men med facit i hand plussade jag redan i söndags, den 32/11. Jag var sååå trött dagen innan och fick plötsligt ett infall på söndagsmorgonen. Och där var något svagt?! Sedan har jag fortsatt testa hela veckan med de små billiga stickorna, men jag fick aldrig nåt riktigt bra besked. Var det s.k. spökstreck bara?
 
Fast igår tog jag mod till mig att testa med ett Clearblue, och när det blå plustecknet dök upp direkt slängde jag mig efter det digitala. Har aldrig skakat så mycket i hela mitt liv, och jisses vilken puls jag hade!
 
Men där kom det, svart på vitt! JAG ÄR GRAVID! På första försöket! Jag svimmar!
 
Fy fan vilken underbar revansch för min kropp, som inte kan få ÄL på egen hand, och där det tog ett år och två Pergotime-kurer för att få till Lillhjärtat! Wow!
 
Kan inte i ord uttrycka hur mycket jag gillar ProgesterAll, vilken fantastisk produkt alltså. Ihop med lågkolhydratkost har jag blivit gravid snabbare och enklare än vad jag nånsin vågat drömma om.
 
Nu hoppas vi bara att allt går bra inne i magen, hela vägen fram tills augusti då vår andra lilla mirakelbebis är beräknad. <3 Nyp mig i armen, jag tror jag drömmer...
 
Trevlig helg alla!
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela