levamedpcos.blogg.se

Nu även som gravidblogg!

Vecka 35!

Publicerad 2015-06-21 22:00:00 i Allmänt,

Final countdown på riktigt nu!
Blev tyvärr inget skrivet igår i vecka 34+0 då vi var på födelsedagsfest, så veckouppdateringen kommer här istället!
 
Den gångna veckan har jag tröttnat rejält på att vara gravid. Har ont, är trött, är fortfarande sjuk och snyter ut bearnaisesås typ, plus att jag har konstant nästäppa. Har sovit otroligt dåligt de senaste dagarna, har fått göra det sittandes. Vilket ändå inte har hjälpt, och inte koksaltlösning heller för den delen, utan näsan är verkligen helt igenkorkad nattetid.
 
Samtidigt vill jag ju inte att Lillasyster ska komma NU. Hon behöver få växa på sig. När graviditeten blivit fullgången om två veckor, i vecka 36+, då känns det ok om hon kommer. Fast helst, helst, helst vill jag att hon väntar tills min mamma har kommit hem till oss för att passa Lillhjärtat. Hon kommer alltså i vecka 37+1 och det borde verkligen inte ha blivit förlossning innan dess.
 
Jag börjar bli riktigt nervös över detta faktiskt. Jag har så ont i livmodertappen och det trycker stundtals så mycket neråt, att jag blir orolig för att det kanske är över väldigt snart. Och att Lillhjärtat därför måste följa med till sjukhuset oavsett när på dygnet förlossningen drar igång. Hoppas verkligen att Lillasyster är snäll och lyssnar till min önskan om när det är dags att anlända...
 
Den här veckan är vi på semester hos min mamma i den värmländska sommaridyllen. BB-väskan och journalen är med och ligger redo i bilen OM det skulle dra igång redan inom några dagar. Vi åker hem i helgen och efter det ska vi bara hålla oss på hemmaplan och invänta Lillasysters ankomst.
 
Ha det gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela